Pirkkalassa asuvat Suomen onnellisimmat ihmiset

Heikki, Taina ja Margit kertovat, miksi Pirkkalassa on hyvä asua…

Rakentaminen alkaa aina tonttipaikan etsimisellä. Olemme iloisia, voidessamme ilmoittaa, että uusi rakennuskohteemme sijaitsee Pirkkalassa Lepomoision rauhallisella asuinalueella. As Oy Pirkkalan Pikku Pietari on yhdeksän asunnon rivitaloyhtiö, johon rakentuu kaksi nelikkoa ja seitsemän kolmiota. Kaikki huoneistot ovat yhdessä tasossa ja kodit lämpiävät edullisella maalämmöllä. ”Vastasimme asiakkaiden toivoisiin. Meillä on kova kysyntä energiatehokkaista ja ekologisista yksitasoisista kolmioista ja nelikoista erityisesti Pirkkalasta”, sanoo Taloteko Oy:n toimitusjohtaja Heikki Riihimäki.

Mutta miksi kaikki haluavat muuttaa Pirkkalaan? 

Heikki kertoo, että kolmekymmentä vuotta sitten hän etsi optimaalista paikkaa yritykselleen. Vanha kiinteistö, jossa olivat Suojärven liikenteen linja-autohallit Pirkkalan Pereessä, osoittautui hyväksi valinnaksi. Sijainti on edelleen erinomainen. Tästä on helppo lähteä eri suuntiin ja asiakkaiden tulla tapaamaan meitä toimistollemme. Heikki kehuu Pirkkalaa kasvavaksi ja kehittyväksi kunnaksi, jossa on reipas asukasluvun kasvu. Tämä on mahdollistanut palvelurakenteen kehittämisen ja viime vuosina onkin panostettu erityisesti päiväkoti-ja koulumaailmaan. ”Perheeni on asettunut Pirkkalaan, jossa on kaunis lähiluonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet”, innokas hiihtäjä Heikki kertoo. 

Talotekon toimistopäällikkö Taina Krekola muutti aikoinaan Pirkkalaan ystävien suosittelemana.  Tainakin nauttii lähiluonnosta liikuntamahdollisuuksineen ja kehuu vuolaasti kaunista maalaismaisemaa, johon on helppo polkaista pyörällä Pyhäjärven rantareittiä pitkin.  Pirkkala on säilyttänyt monimuotoisuutensa toisaalta maalaismaisemien ja järvien toisaalta kaupunkimaisten elementtiensä vuoksi. ”On jännittävää seurata, millaiseksi kasvava ja kehittyvä kuntamme muodostuu lähivuosina”, Taina pohtii. 

”Kun muutat kerran Pirkkalaan, et enää halua muuttaa sieltä pois”, kertoo paluumuuttaja sisustussuunnittelijamme Margit Artimaa. ”Vietin lapsuuteni Pirkkalassa ja palasin takaisin kotiseudulleni parinkymmenen muualla asutun vuoden jälkeen. Pirkkalassa on tekemisen meininki. Ehkäpä raitiovaunukin kolistelee pian kuntakeskukseemme.  Meillä panostetaan uusiin kouluihin ja päiväkoteihin. Tampereelle ajaa vartissa kulttuuririentoihin. Kaikki muut palvelut meillä täällä Pirkkalassa jo onkin, mikä helpottaa arkea. Viime viikolla lensimme Pirkkalan lentokentältä Lontooseen ja kesän harrastukset sijoittuvat Pirkkalan Golf-kentälle.  Pyhäjärveen pääsee pulahtamaan sekä kesällä että talvella”.  

Emme ihmettele, että Pirkkala on voittanut Suomen asukastyytyväisimmän kunnan tittelin. Täällä kaikki palvelut ovat lähellä, kuntaan rakennetaan uusia toimivia päiväkoteja ja kouluja, liikenneyhteydet Tampereen keskustaan ovat nopeat, luonnonläheisyys ja Pyhäjärven rantamaisemat tarjoavat lenkkeily -ja virkistäytymismahdollisuuksia maalla ja vesillä. 

Lämpimästi tervetuloa onnellisten ihmisten Pirkkalaan.  Tilaa uutiskirjeemme, jotta ehdit varata unelmiesi kodin As Oy Pikku Pietarin huoneistoista.