Myytävät kohteet

Tällä sivulla esittelemme tällä hetkellä rakenteilla ja myynnissä olevia asuntokohteita. Hankimme tontin ja perustamme siihen asunto-osakeyhtiön, joka tulee omistamaan kyseisen rivi- tai kerrostaloyhtiön. Toimimme kohteissa pääsääntöisesti ns. perustajaurakoitsijana ja vastaamme koko hankkeen toteuttamisesta suunnittelusta aina valmistumiseen saakka. Käytämme kohteissa ammattitaitoisia arkkitehti- rakenne-, lvi- ja sähkösuunnittelijoita, jolloin lopputuloksesta tulee laadukas ja kestävä.

Pyrimme kaikessa rakentamisessa siihen, että asukkaat olisivat tyytyväisiä asuntohankintaan. Lisäksi ratkaisujen tulisi kestää aikaa ja säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa. Hyvin suunnitellussa asunnossa on myös mukava asustella.

Rakentamisessa käytetään mahdollisuuksien mukaan puumateriaaleja ja muita vähähiilisiä materiaaleja. Materiaalien käsittelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta hukkaa syntyisi mahdollisimman vähän ja kaikki materiaalit saadaan kuivissa olosuhteissa paikoilleen. Noudatamme rakentamisessa luonnollista vuodenkiertoa siten, että hyvän sään aikaan saadaan vesikatto päälle ja lämmitys ajoissa käyntiin. Pyrimme ajoittamaan sisustustyöt kuivaan talviaikaan, jolloin ollaan mahdollisimman lähellä tavanomaisia kosteusolosuhteita.

Pirkkala

Vasamakuja 6-8, 33960 Pirkkala
As Oy Pirkkalan Pikku Pietari

Lue lisää
Tampere

Kaakamonkaari 6, Hervantajärvi
As Oy Hervantajärven Hilla

Lue lisää
Ylöjärvi

Hiilimiiluntie 2, Haavisto
As Oy Oy Ylöjärven Hiilimiilu

Lue lisää
Tampere

Kaakamonkaari 6, Hervantajärvi
As Oy Hervantajärven Karpalo

Lue lisää
Kangasala

Jokirannantie 5, 36110 Kangasala
As Oy Kangasalan Jokiranta

Lue lisää