Yritysesittely


Luotettava asuntorakentaja

Haluamme tarjota asiakkaille valoisia, toimivia ja laadukkaita asuntoja. Asuntosi valmistuu sovittuna aikana ja juuri sinun valitsemallasi sisustuksella varustettuna. Pidämme tarkoin kiinni siitä, mitä asiakkaiden kanssa sovitaan. Mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti ja asiallisesti.

Tällä sivulla esittelemme ennakkomarkkinoinnissa ja rakennusvaiheessa olevia kohteita. Tarkemmat tiedot kohteen suunnitelmista tai muista yksityiskohdista voit pyytää tietoja lähettämällä viestin yhteystietolomakkeella.

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevat kohteet löydä näiltä sivuilta.

Haluaisitko sinäkin lähteä matkalle kohti uutta ja unelmiesi asuntoa? Voi myös kysellä suunnitteilla olevista kohteista. Kohteemme sijoittuvat Tampereelle tai kehyskuntiin pääsääntöisesti.

Panostamme suunnitteluun

Asuinkohteemme suunnittelussa käytämme ammattitaitoista arkkitehtiä, jotta asunnoista tulee toimivia ja ajattomia. Rakennusten ulkomuoto ja sovittaminen tontille vaatii ammattimaista suunnittelua, jotta kaikki toimii ja vaikuttaa sopusointuiselta. Pohjaratkaisun toimivuus tuo asumisviihtyvyyttä ja sujuvuutta arjen askareisiin.

Asunnot sisustetaan yhdessä asukkaan ja ammattitaitoisen sisutussuunnittelijan kanssa valittujen materiaalien mukaisesti. Jokaisesta asunnosta tulee asukkaan valinnan mukainen ja ainutkertainen. Asukas voi myös halutessaan vaihtaa joitakin varusteita tai hankkia lisätuotteita asuntoonsa sisältöerittelyn mukaisesti.

Sisustussuunnittelija Margit Artimaa suunnittelee sisustuksen asiakkaan kanssa. Tällöin asunnostasi tulee toiveittesi mukainen ja yksilöllinen. Hyvin sisustettu asunto on viihtyisä ja säilyttää arvonsa. Valittavana on eri materiaalit laajasta ja laadukkaasta tuoteperheestä.

Sujuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa

Tärkeimmät periaatteemme ovat rehellisyys, laadukkuus ja jatkuva oppiminen. Mahdolliset ongelmatilanteet, joita saattaa rakennusprojekteissa tulla, hoidamme asiallisesti ja avoimesti asiakkaan kanssa. Näin voimme kehittää laatua asteittain paremmaksi. Vastaamme puheluihin viivytyksettä, viesteihin pari tunnin aikana ja sähköposteihin vuorokauden kuluessa. Pyrimme siihen, että meidän kanssa on helppo asioida.

Laatua alusta alkaen

Asiakkaamme voi luottaa laadukkaaseen lopputulokseen sekä siihen, että rakentaminen tapahtuu täysin määräysten mukaisesti. Työvaiheet tehdään kerralla loppuun saakka, jolloin voidaan varmistua rakentamisen laadusta kokonaisvaltaisesti. Huolehdimme työntekijöiden työturvallisuudesta ja työmaat pidetään siistissä kunnossa. Työmaalle toimitettavat tavaraerät tulevat oikea-aikaisesti, jotta ne saadaan suoraan paikoilleen. Työvaiheet tarkastetaan vaiheittain ja dokumentoidaan kohteen tietoihin. Asunnot luovutetaan asukkaille täysin valmiina ja testattuina, jolloin asukas pääsee mukavasti asumisen alkuun.

Vuosikorjaukset ja takuuasiat

Kohteiden vuositarkastukset pidetään sovittuna aikana 12-15 kuukauden kuluttua kohteen käyttöönottotarkastuksesta. Tällöin mahdolliset virheet ja puutteet kirjataan pöytäkirjaan asianmukaisesti. Yhdessä asukkaan ja taloyhtiön edustajan kanssa sovitaan tarvittavat korjaustoimenpiteet. Korjaukset suoritetaan yhdellä kertaa siten, että kaikki asunnot käydään läpi viikon kuluessa, usein muutamassa päivässä.

yrityksen historia

Taloteko on toiminut omakotitalojen rakentajana jo vuodesta 1995 alkaen rakentaen satoja yksilöllisiä pientalokohteita Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Vuodesta 2012 alkaen olemme myös tehneet rivitaloyhtiöitä ja paritaloja Tampereen seudulla. Meillä on vakiintunut henkilökunta palveluksessamme ja käytämme paikallisia luotettavia alihankkijoita kohteissamme.