As Oy Oy Ylöjärven Hiilimiilu

OLISIKO TEIDÄNKIN MUKAVA ASUA YLÖJÄRVEN HIILIMIILUSSA?

YKSI- JA KAKSITASOISIA RIVITALOASUNTOJA YLÖJÄRVEN HAAVISTOLLE!

RIVITALOASUNTOJA
Ylöjärven Siltatien alueelle rakennetaan väljälle tontille erikokoisia yksi- ja kaksitasoisia rivitaloasuntoja. Yhden kerroksen asunnot asunnot ovat kooltaan 59 m2- 84,5 m2 ja kaksikerroksiset asunnot ovat 83 m2 4H+KT+S. Kaikissa asunnoissa terassit ja piha avautuvat lounaan suuntaan, joten asunnot ovat todella valoisia ja viihtyisiä.

YKSILÖLLINEN SISUSTUSSUUNNITTELU
Asunnot sisustetaan asukkaan ja sisutussuunnittelijan tekemän suunnitelman mukaisesti. Pääset siis vaikuttamaan pintamateriaalien ja maalien värien valintaan, joilla asuntosi sisustetaan. Materiaalivalikoimassa on runsaasti hyväksi koettuja sisustusratkaisuja ja materiaaleja laajasta tuoteperheestä. Olemme saaneet erityistä kiitosta sisustussuunnittelun tasosta ja asuntojen viimeistelystä.

ISOT KATETUT TERASSIT
Kaikissa asunnoissa on koko asunnon levyinen katettu terassi tai parveke, joka voidaan lasittaa kesähuoneeksi terassilasituksella. Täällä nautit kevään ja kesän lämmöstä tuulen ja sateen suojassa. Terassilasituksille on valmiiksi haettu rakennuslupa, joten lupa-asia on kunnossa. Terassin edessä olevaa piha-aluetta asukas hallitsee itsenäisesti ja piha on aidattu yhteisistä alueista pensasaidalla. Voit siis tehdä pihalle omat istutukset tai hoitaa valmista nurmialuetta taloyhtiön yhteisellä leikkurilla.

KOULU- JA LÄHIPALVELUT
Siltatien alueelle on valmistumassa uusi yhtenäiskoulu, joka aloittaa 0-4 luokkien opetuksella syksyllä 2023. Koululuokille 5-9 tilat valmistuvat vuoden 2027 aikana. Koululle rivitalon pihasta matkaa on vain 500 metriä. Lyhyt noin 3 kilometrin matka Ylöjärven keskustaan ja Elon kauppakeskukseen 3 km. Uudelle Kuruntielle tulee matkaa 1,6 km ja jäähalli/liikuntakeskukselle tulee matkaa 3 km.

ENERGIATEHOKAS LÄMMITYS JA ILMANVAIHTO
Kohteessa on maalämmitys, jonka energia otetaan pihan lämpökaivoista. Lämpö jaetaan tasaisesti vesikiertoisen lattialämmityksen avulla, joten ei tarvita sisustusta haittaavia pattereita. Ilmanvaihto toteutetaan tehokkaalla ilmanvaihtolaitteella, jossa hyvä vuosihyötysuhde. Edulliset lämmityskulut näkyvät edullisena hoitovastikkeena ja ekologisuutena. Kylmän ja lämpimän veden mittaus toteutetaan etäluettavilla vesimittareilla, joten maksat vain oman kulutuksen mukaan.

ASUNTOJEN VARAAMINEN
Varaa asuntosi ajoissa ja saat valita parhaan päältä. Ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, niin kerron kohteesta lisää. Asuntomyyntiä meillä hoitaa Heikki Riihimäki, puhelin 0400 640674 ja sähköposti heikki.riihimaki@taloteko.fi

MIKSI OSTAA ASUNTO JUURI TÄSTÄ YHTIÖSTÄ?

  • puistoon rajoittuva ja viihtyisä ympäristö
  • edullinen ja tehokas maalämpö
  • isot terassille aukeavat ikkunat tuovat valon sisään
  • kaikissa asunnoissa on lämmin varastotila
  • jokaisessa asunnossa tyylikäs sauna lasiseinällä
  • voit valita sisustusratkaisut yhdessä suunnittelijan kanssa

Rakentajana Taloteko tunnetaan laadukkaista ja hyvin suunnitelluista asunnoista. Asunnot ovat aina valmistuneet sovittuna aikana ja täsmälleen siten, siten kuin on ostajien kanssa sovittu. Ennakkomarkkinointi huhti- toukokuulla 2023 ja rakentaminen alkaa kesällä 2023. Valmistuminen syksyllä 2024.

PERUSTIEDOT
Sijainti: Hiilimiiluntie 2, Haavisto, Ylöjärvi
Rakennusvaihe: Ennakkomarkkinoinnissa
Rakentamisen aloitus: Kesä 2023
Muuttovalmis: Syksy 2024
Taloyhtiö: As Oy Ylöjärven Hiilimiilu

YLEISIÄ LISÄTIETOJA
Taloyhtiöllä on Ylöjärven kaupungin vuokratontti
Huoneistojen omistusmuoto: Oma
Huoneistoja yhteensä: 20 asuntoa